Europakraft JOBS Recrutare si Solutii Business

Un pas mai apropape de SUCCES

Serviciile pe care noi le oferim au telul de a sustine afacerea si individul sa se dezvolte concomitent prin colaborare si eficienta. Pentru o colaborare de succes, o companie, nu are nevoie doar de resurse umane pentru a putea evolua pe piata, ci de persoane cu un caracter puternic, cu experienta in domeniu, cu daruire, care sunt dispuse sa lucreze in echipa pentru a putea trece peste orice provocare. Venim in sustinerea companiilor cu dorinte de dezvoltare, care au nevoie de servicii de selectie si recrutare de personal cu un set concret de cerinte si le putem oferi suportul necesar inclusiv atunci cand doresc sa angajeze personal dintr-o cultura diferita.

Cu ce va putem fi de folos

Recrutare de personal

Recrutam si selectam personal din Romania, Europa de Est si Centrala pentru tari precum Germania, Marea Britanie cat si Orientul Mijlociu.

Executive Search si Headhunting

Datorita experientei noastre va garantam personal talentat pentru functii de conducere si management din cadrul companiilor dumneavoastra.

Outsourcing

Globalizarea a facilitat tarii noastre potential urias in dezvoltarea pe domeniul Outsourcing-ului. Oferim servicii de outsourcing prin partenerii nostri si facilitam cautarea de noi colaboratori.

Consultanta HR

Ne oferim expertiza in domeniul resurselor umane pentru retinerea talentelor si motivarea acestora pentru imbunatatirea performantelor.

Consultanta Legala

Oferim consultanta legala pentru legislatia din Romania, prin personal propriu cat si prin partenerii nostri, societati de renume national in domeniul legal Romania.

Consultanta recrutare

Putem oferi servicii de consultanta privind procedurile de urmat in cadrul campaniilor de recrutare. Va sustinem pe tot parcursul recrutarii cu personal dedicat.

Investitii in Romania

Sustinem investitiile in Romania si facilitam investitorilor toate mijloacele necesare pentru a ajunge la un rezultat de succes cu planurile lor.

Filiale si Sucursale

Facilitam companiilor sau intreprinzatorilor posibilitatea de a-si crea o prezenta in Romania urmand toti pasii necesari.

Import si Export

Intermediem importul si exportul de produse si servicii intre societati national romane si societati straine din Europa cat si international.

Consultanta fiscala

Prin partenerii nostri, va oferim consultanta fiscala in Romania cat si consultanta fiscala privind legislatia europeana.

IT Outsourcing

Facilitam clientilor accesul la servicii profesionale IT din Romania. Transformam planuri si viziuni in proiecte de outsourcing.

Call Center Outsourcing

Facilitam accesul clientilor nostri la piata de munca din Romania pentru dezvoltarea unui proiect de outsourcing in limba Engleza, Germana, Franceza, Spaniola si Italiana.

Engineering Outsourcing

Prin intermediul Europakraft Jobs, puteti beneficia de expertiza inginerilor cunoscatori de limbi straine de nationalitate romana din baza noastra de date.

Outsourcing in Vanzari

Domeniul vanzarilor poate fi cu usurinta externalizat in Romania datorita personalului experimentat vorbitor de limba Engleza, Germana, Franceza, Spaniola si Italiana.