Europakraft JOBS Recrutare si Solutii Business

Candidati

Scopul nostru ca societate de selectare si plasare de personal in strainatate este de a lega destine, de a sustine persoanele talentate sa se dezvolte profesional si lingvistic. Datorita experientei noastre in domeniu avem posibilitatea de a face o selectie a angajatorilor care sunt in cautarea candidatilor potriviti pentru activitatea pe care acestia o intreprind. O mare parte din activitatea noastra o desfasuram cu angajatori din Republica Federala Germana, tara in care profesionalismul si seriozitatea stau pe primele locuri in imaginea candidatului ideal.
Suntem in continua dezvoltare, si cautare de personal calificat, cunoscator de limba germana si engleza. Oferim locuri de munca in strainatate fara comision sau taxe de mediere. Alatura-te si tu echipei noastre si aplica la job-urile disponibile sau inregistreaza-ti CV-ul. Noi iti cautam un loc de munca, gratuit.

Locuri de munca disponibile Aplica cu CV-ul


Ne straduim sa va punem la dispozitie cat mai multe resurse posibil pentru a va ajuta atunci cand sunteti peste hotare.

Resurse

Avantaje
- Fara Comision sau Taxe de Intermediere
- Sustinere pe tot parcursul recrutarii
- Sustinere si pentru intocmirea actelor necesare in strainatate
- Seriozitate, Individualitate
Domenii de activitate
Medical, Management, Inginerie, Transporturi si Logistica, Industrie si Manufactura, Vanzari, Constructii, Servicii, Agricultura, Zootehnie


Aboneaza-te la Newsletter

Introdu email-ul tau pentru a fi la curent cu noile job-uri.

Personal cautat in Republica Federala GermanaSoferi de Autobuz si Autocar, in Germania

Recrutam in permanenta personal profesionist in domeniul transporturilor de persoane pentru diversi angajatori germani de pe tot teritoriul Republicii Federale Germane. Meseria de sofer profesionist se face cu foarte multa implicare si responsabilitate astfel incat aceste trasaturi sunt la mare cautare.

Mai multe detalii

Aplica ACUMLocuri de munca pentru Medici in Germania

Sanatatea este un domeniu privit ca prioritate de toata lumea, indiferent de nationalitate. Medicul este persoana care va sta nemijlocit la baza acestui domeniu. Sustinem angajatori de calitate in cautarea sprijinului de care acestia au nevoie prin personal medical talentat si experimentat.

Mai multe detalii

Aplica ACUM

Top