Europakraft JOBS Recrutare si Solutii Business

Companii

Cine suntem

Suntem o echipa de consultanti si recrutori din Romania cu experienta in selectare si plasare de personal in strainatate, consultanta in domeniul resurselor umane, in domeniul legal, in management si in dezvoltare de afaceri. Am pornit la drum cu un singur scop: sustinerea talentelor in dezvoltarea lor pe plan personal si profesional. In acest fel ne putem mandri cu faptul ca am putut sprijini companii in eficientizarea procesului productiv intern, dezvoltarea numarului de angajati cu un randament crescut de performanta, in gasirea de solutii privind problemele intampinate cu resursele umane si consultanta legala privind investitii, forta de munca, litigii fiscale in Romania si litigii fiscale in Uniunea Europeana. Am ales ca sediu principal de activitate orasul Timisoara avand clientii nostri in prim plan. Fiind un oras situat in partea de vest a Romaniei suntem usor accesibili clientelei noastre care provine majoritar din vestul Europei. Timisoara este, de asemenea intr-o accelerata dezvoltare economica, fiind printre primele orase privind atractia de investitii straine a Romaniei.

De unde recrutam personal

Candidatii nostri provin intr-o proportie de 90% din Europa de est. Romania este pentru noi un mare furnizor de talente de calitate cu experienta pe care ne putem baza pentru a avansa ca o entitate puternica. Datorita parteneriatelor incheiate cu alti recrutori, promovarii serviciilor noastre pe platforme de job-uri autohtone, straine, si anunturilor noastre multilingve avem acces si la o baza de date multinationala de aplicanti. Astfel, avem o gama variata de potentiali angajati inclusiv din tari precum Cehia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Bulgaria precum si Republica Moldova.

Cere oferta de personal

De ce Romania

Romania prezinta un interes major pentru tarile in care exista un deficit de forta de munca deoarece detine o cantitate mare de personal talentat cu pregatiri profesionale si cu studii superioare. Suntem un popor cu o cultura care incurajeaza munca si suntem apreciati in spatiul international in acest sens. Ne mandrim cu personalul romanesc deoarece este de o calitate superioara cu pregatiri profesionale bine-fondate. Suntem raspanditi si apreciati peste tot in piata muncii internationala pentru calitatile si ambitia noastra, de perseverenta noastra in munca si dorinta noastra de a evolua ca indivizi.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Procedura de recrutare si selectie

Gasirea candidatilor ideali este o munca riguroasa cu diverse procedee si etape care trebuiesc parcurse cu cea mai mare atentie. Experienta noastra din acest domeniu, va ajuta sa economisiti timp si bani in cautarea personalului.

Cerere evaluare costuri servicii

De ce sa ne alegi pe noi

Suntem flexibili si acceptam orice provocare. Colaboram in momentul de fata atat cu companii multinationale cat si cu afaceri de familie. Ne bucuram pentru orice oportunitate noua si luptam sa nu dezamagim.

Aveti nevoie de forta de munca
Doriti sa angajati personal cu experienta sau personal calificat
Aveti nevoie de personal executiv sau manageri in intreprinderea Dumneavoastra
Aveti nevoie de consultanta privind forta de munca
Doriti sa deschideti filiale sau sucursale in Romania
Doriti sa infiintati o societate, Societate cu Raspundere Limitata, Societate pe Actiuni in Romania
Doriti sa va deschideti filiale sau sucursale in Romania
Doriti sa va dezvoltati piata de desfasurare in Romania
Cautati o metoda de outsourcing de personal din Romania
Sunteti interesat in investitii in Romania

CONTACTEAZA-NE

Top